Privattimer

Ranger denne artikkelen
(6 Stemmer)

Ungdomsakademiet er Norges ledende innen privatundervisning og personlig leksehjelp for skoleungdom. Vi ønsker å hjelpe elever til å prestere bedre og utnytte sitt potensiale. Vår hjelp er godt supplement til undervisningen på skolen.

GRUNNSKOLE - VIDEREGÅENDE - PRIVATIST

Vårt mål er å skape en god faglig plattform med trygghet og motivasjon. Vi underviser elever på alle nivåer og innen de fleste fagområder i både grunnskolen og den videregående skole.

Privattimer er den ultimate løsningen for å hjelpe deg bli trygg på spansk. Vi tilbyr kurs for deg som skal bestå en eksamen, bedre spanskskkunnskaper. Trenger du å friske opp spansken din? Da kan vi hjelpe deg!

Effektivt og personlig

En av de største fordelene med å ha en profesjonell privatlærer er at du lærer utrolig mye mer effektivt enn når du jobber i en stor gruppe og følger en generell kursplan.

Bli trygg på spansk med privatundervisning!

    Her er noen flere fordeler
  • Fleksibel timeplan
  • En kursplan for dine unike behov
  • Vi underviser elever på alle spansk nivåer (og innen de fleste fagområder) i både grunnskolen og den videregående skole. Undervisningen foregår i moderne lokaler i Vika Atrium, Oscarsgate, Helsfyr eller hjemme hos eleven i Oslo.

Lest 71725 ganger

Ungdomsakademiet

Vi har den kompetansen du trenger TIL BEDRE KARAKTERER.

Spaniakonsulentene

Instituto Cervantes

Praktisk Spansk